EL QUE HI HA EN MI.




Anit, tot just abans d’aclucar els ulls vaig intentar imaginar-me com és el meu subconscient, vaig pensar de primer, algú com jo que necessita constantment per viure la bellesa de les coses, ha de tenir un subconscient bellíssim, i si no és així, no passa res, me l’invento.
Vaig decidir que el meu subconscient és un paratge solitari, inundat de feixos de llums intermitents i de núvols fluctuants que canvien de color pràcticament a l’instant. Vaig imaginar passejar descalça pel meu subconscient sobre una sorra càlida i esponjosa i asseure’m a comptar onades, -prohibit el pas a tota persona aliena- aquest és el territori que fa respirar la Sandra, sentir la respiració profunda com l’esquitx de les onades i construir, construir camins en la sorra creant un magnífic castell on amagar-me. Deixar que el temps traspuï pel cos i per la pell, vaig veure totes les sandres que hi ha en mi reflectides en un pèlag d’aigua i les vaig acaronar amb el dit, com qui pretén fer esclatar una bombolla, això si, plena d’amor. Si no t’estimes a tu, qui ho farà?.
Reconèixer-te un cos de duna, moguda per una tempesta de sorra, i tota la llum que hi ha en mi, i vaig pensar que aquest meu subconscient va dedicat a un company de nits, invisible, company de versos i paraules i algú que m’ha ajudat moltíssim a no defallir, només amb les seves paraules.


Comentaris

  1. "Si no t’estimes a tu, qui ho farà?", sembla obvi, però no ho és.
    M'agrada molt el tema del subconscient, i com el tractes.
    Tens sort de tenir aquest company.

    ResponElimina
  2. Helena! disculpa que no t'hagi contestat abans, és que el PC va molt lent. A mi també em fascina el subsconscient, de fet de ben petita el meu joc preferit era pensar, imaginar en silenci, i al costat de la riera. Després vaig passar a apuntar els somnis més rellevants en una llibreta, i en un moment com ara, el meu subsconscient és com un balsám ple de calma. Gràcies per passar-te. Una abraçada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars