LES MEVES CONTRIBUCIONS A LA MARATÓ




La neva contribució a la Marató de tv3
L’altre dia la meva mare em preguntava que si cap escrit dels meus el distribuïa la Vanguardia, pobra!, de vegades és una il·lusa encantadora. Però si que es veritat, que no he fet cap article per parlar de les meves col·laboracions.
Per començar i gràcies a una iniciativa de la revista ARC (associació de relataires en català), vaig enviar un poema del qual na Montse Assens ha fet una interpretació lliure i que resta exposat a Premià de Dalt, amb un preu de 15 euros, ofereixo més dades aqui

el poema RE VIURE
Una gota sola d’essència,
podria impregnar
un cos de respir de mar,
que abasteix a pulmó obert
l’oxigen per atansar l’horitzó.
O potser una gota sola d’absència
es la cèl•lula que regenera i florint
ha confegit un cos.
Una gota sola d’essència
és una pupil.la que s’obre
de bell nou a la llum dels colors.
Una gota sola de ciència
atorga la torxa encesa de l’amor, nostre.

D’altrabanda com ja vaig anunciar el dia 17 de desembre fem el recital DUAL, a les 20.30.
 El recital de poesia i catalana que oferim al teatre la societat “la Cumprativa” i que te com a finalitat mitjançant un preu popular 3 € contribuir d’igual manera.



"El Penedès" amb La Marató de TV3 (PENEDESFERA)

El 18 de desembre se celebra La Marató de TV3 amb multitud d’activitats populars arreu de Catalunya per recaptar fons en aquesta ocasió per a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits. Són més de 1.000 les iniciatives solidàries registrades. La venda de la Samarreta Solidària “El Penedès”, impulsada per la Penedesfera, és una de les més singulars per realitzar-se durant tot l’any. Tots els beneficis de la seva compra, amb talles per adults i petits a 10 EUR la unitat, van a parar a aquest esdeveniment anual. Més de vint punts de venda disseminats per l’àmbit de la comunitat de blocaires i interessats en el web 2.0 de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf col.laboren en aquesta acció cada dia. També puntualment s’ha efectuat la venda a esdeveniments penedesencs puntuals com el Faraday de Vilanova i la Geltrú, el Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia i el Festival de Música a les Vinyes de Subirats. Cal destacar la col.laboració estreta de l’Institut d’Estudis Penedesencs, del qual la Penedesfera és la secció de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). També es pot comprar per internet al Portal de la Penedesfera.

Els interessats a col.laborar-hi venent la samarreta, en qualsevol dels tres models fins ara realitzats, només cal que posar-se en contacte a l’e-mail penedesfera@penedesfera.cat. I no només per vendre-la ocasionalment sinó per col.laborar-hi com a punt de venda estable complint els objectius de la iniciativa:
  • Promoure turísticament el Penedès recolzant els esdeveniments relacionats.
  • Cercar la màxima col.laboració d’entitats i particulars en una iniciativa comuna pel Penedès.
  • Recaptar fons per la causa solidària de La Marató de TV3.
Aquests són tots els punts de venda de persones, entitats, empreses i administracions que tenim fins al moment –actualitzats oportunament al Portal de la Penedesfera– que estan col.laborant amb aquesta causa solidària. Sense ells no hauria estat tampoc possible la difusió que ha assolit i s’ha d’agrair i molt el seu compromís:
Seus de l’Institut d’Estudis Penedesencs (Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell)
Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia
Vinateria Lluquet (Gelida)
Botiga de Puck Import, S.L. (Vilanova i la Geltrú)
Ajuntament de Santa Oliva
Oficina de Turisme de L’Arboç
Centre d’Interpretació del Castell de Gelida
Centre Cívic L’Estació (El Vendrell)
Centre Cívic de Comarruga (El Vendrell)
Oficina de Turisme de Cunit
Patronat de Turisme de Calafell
Hostal del Castell de Gimenelles (Sant Jaume dels Domenys)
Patronat de Turisme de Subirats
Oficina de Turisme de Cubelles
Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès)

Castells&Tweets

Aquest dissabte a les 17 hores se celebra a Vilafranca del Penedès el primer el primer col·loqui 2.0 sobre el fet casteller Castells&Tweets. Teniu tota la informació a http://castellstweets.blogspot.com





Comentaris

Entrades populars