LES OQUES VAN DESCALCES...

 

Ja fa dies que em passen coses curioses amb els animals, de primer i a l’estiu un cérvol se’ns va quedar mirant al bell mig de la carretera, després un dia abans de morir mon tiet un colom blanc va aterrar al capó del cotxe, vam pensar que fugiria un cop poséssim el cotxe en marxa, però no, es va quedar tot el trajecte de peu al capó, i fins i tot l’Heura va dir:- mama perquè portem un colom motoritzat?, fa dues setmanes en diumenge vaig prendre el cotxe per practicar i vaig anar fins a la feina, quan vaig parar el vehicle vaig veure que a la porta hi havia una oca, era una oca petitona com si s’hagués perdut d’un flux migratori, vaig prendre el mòbil del Jordi però en acostar-me es va situar als cartells de la nau del costat i al cap d’uns minuts van aparèixer dues oques grans com si haguessin vingut a buscar-la, va ser màgic.

El vol de les oques es molt interessant sincronitzen les seves ments per anar totes en la mateixa direcció i fins al mateix punt, d’aquesta manera n’extreuen la força i la resistència de la unitat,  quan dic totes vull dit tot l’esbart a l’hora, per tant que hagués caigut una potser vol dir que encara no tenia prou desenvolupada aquesta capacitat però les dos que la van a venir a buscar van saber trobar-la, això no es telepatia?.

Avui hem anat a un restaurant a la muntanya a esmorzar tenien una espècie de galliner molt elegant fet amb una tenda de campanya i un reixat on hi havia gallines algunes estrambòtiques, agapornis i dues oques, m’he acostat amb l’Heura i les oques han vingut les dos a saludar i em grallaven tota l’estona si jo marxava elles també si apareixia treien el cap entre la reixa i em grallaven, fins que l’Heura m’ha dit mama t’estan parlant! Qui? Les oques? Si mama volen dir-te alguna cosa que no ho veus?. Jajajaja i aleshores els he dit, ah si! No patiu la vostra petitona ja esta amb son pare i sa mare!!, últimament tot te un significat espiritual que desconeixia, el meu lloc de treball es realment simbòlic, fins i tot les matricules dels cotxes dels companys son números mestres com si la feina fos un cau on el destí hi fa certs assajos, com no ho vaig veure abans!!!!

Al final m’he posat a mirar el simbolisme espiritual de la oca, pel que es veu els celtes les consideraven un animal sagrat perquè la seva petjada sembla el trident del Déu del Mar, simbolitza el coneixement diví, i l’anunciació de que has trobat el teu propòsit de vida, i cada cop ets més prop del que et dicta el cor, en aquest cas suposo es deuen referir a les capacitats i dons, de l’altre dictat és a dir els sentiments francament no ho crec-. En resum el missatge és allò que més ha desitjat se’t complirà! El cas es que tinc una llibreta plena de desitjos que cada dia n’escric 5 o sis, o sigui que aquest ritme segur que algun si i es clar.

 

 

Comentaris

Entrades populars