ESPECTACLE "SENSACIONS" (CAVES MARTIN SOLER)




Per als que sovintegeu el papallones, segurament ja habreu sentit a parlar del compositor i amic Roger Subirana. El dia sis de juny vaig tenir el plaer de presentar el projecte Agatha juntament amb Marta Pérez Sierra, Pilar Valero, Rafel Casas, Montse Juárez, Montse Farrés, Núria Talavera i alguns d’altres. Però també vaig gaudir de la música en directe del Roger i de la veu espectacular de L’Esther. Un espectacle en directe que recomano ferventment per la seva capacitat de transportar-te a un mon interior i la impressionant qualitat de la seva música. Ara el que us presento és el seu espectacle “sensacions” a les caves Martin i soler.


Vinyes | Cava | Música d’Emocions. Experiència multisensorial a Cava Martí Soler.

El celler acull l’espectacle multimèdia Sensacions , dissabte, 28 de juny de 2014 a les 18.00 h. Roger Subirana és un compositor de Vilafranca del Penedès. La seva música comunica directament amb l’ànima de les persones. Ha composat peces per a tot tipus de produccions audiovisuals, cinema, teatre, dansa i publicitat, entre d’altres. És a la discografia pròpia, però, on ell aboca totes les vivències i les emocions, talment com si fos un diari personal. Podríem definir la seva música com a petites bandes sonores de la seva vida.

A Sensacions , podreu gaudir d’un recull de temes; alguns d’ells exclusius, que només es poden sentir a les actuacions en directe. En aquest espectacle escoltareu la música del Roger d’una manera diferent i innovadora, que farà despertar molts dels vostres sentits. Actuarà acompanyat per la veu d’Esther López i ens interpretarà els seus temes per mitjà del piano, i tot un seguit d’instruments que donaran un toc especial a aquest espectacle. Una proposta que no deixarà indiferent ningú i que encisarà, tant els apassionats de la música, com els que vulguin vibrar en bona companyia.

PROGRAMA
18.00 h. Copa de benvinguda Cava Martín Soler Brut Reserva Rosat. Lliurament d’una invitació per a quatre persones per visitar la cava.
18.20 h. Concert (1a part).
19.00 h. Intermedi. Moment per al cava i les tapes.
19.30 h. Concert (2a part).
20.10 h. Sorteig d’un lot de caves Martín Soler.

El preu de l’entrada és de 10,- €, en venda anticipada, i de 20,- €, a la taquilla el dia del concert. Per als menors de 15 anys, acompanyats d’adults, l’entrada és gratuïta. (Tapes no incloses en el preu.)

Venda d’entrades : Directament a Roger Subirana (rogersubirana@gmail.com) o a la Cava:
Telèfon: 93 898 82 20 : Cava Martí Soler www.cavamartinsoler.com marketing@cavamartinsoler.com

Comentaris

Entrades populars