MARXA UNITÀRIA PELS DRETS SOCIALS AL PENEDÉS

El dia 27 d'octubre es realitza la MARXA UNITÀRIA PELS DRETS SOCIALS, la Marxa és un acte reivindicatiu qie aplega diferents col.lectius que lluiten de forma activa per preservar els drets socials que a poc a poc el gobern va redimint per tal de deixar.nos absolutament desemparats. Assistim impassibles davant les injustícies que vulneren les lluites que consideràvem que ja havien estat assolides amb éxit. L'etern retorn que promou un gobern, tancat i retrogat és mereixedor d'una resposta unànime, cívica,  però potent per tal de fer sentir la nostra veu. 
És moment doncs, de sortir al carrer i defensar allò pel que alguns i algunes hi van perdre fins i tot la vida. 
Vine a la marxa, la marxa de tots, la marxa de la justícia i de la lluita de tots i totes que ens correspon com a poble defensar. La dació en Pagament, el dret al propi cos, Les pensions públiques i justes, el territori no esta en venda, Repartiment de la riquesa i els treballs. És ara o mai, Vine! 

"
"Cal pensar que no podem creure en que sortirem d'aquesta situació i tornarem al passat. No, Ara si que cal construir, Fins ara el que deien construcció no era mes que destrucció i generar esclavatge. 
Cal dons pensar en que la vida es quelcom mes que el treball i que aquest nomes ha d'esser un vehicle per transitari...
Se que per qui no te treball, això pot ser dificilment digerible, pero el que ara mes que mai cal es pensar col·lectivament, solidàriament ........Cal dons distribuir la riquessa, no compartir la miseria, redistribuir el treball i inentar deixar pels que venen darrera un mon millor del que nosaltres ens hem trobat.

Seguim caminant, marxem per que el Penedès agafi marxa, i amb ell els pobles del voltant!"
Dídac Gallego i Serrano. 

Comentaris

Entrades populars