SÉXE MÒBIL SINGULAR, SMS DE MARTA PEREZ SIERRA



Quin és el projecte?
Sexe Mòbil Singular, SMS Il·lustrat és un projecte que vol fer un llibre d'il·lustracions de poemes eròtics com a regal d'aniversari dels dos anys de vida de la iniciativa interactivaIl·lustra un poema de mps
Trenta creatius visuals il·lustren poemes del llibre Sexe Mòbil Singular, SMS de Marta Pérez i Sierra (mps).
VEDETTEVedette, de Pere Cabare (fragment)
Fins al dia d’avui, trenta creatius visuals hi han dit la seva amb el seu llapis. Són: Anna M. Almirall Germain, Carme Brines, Carme Rosanas, Cristina Girol, Cristina Valles, Daniela Violi, Edgar Ramírez, Grey Garlanda, Jali (José Labari), Joan Aregall, Joan Codina, Lola Ballbé, Lusmore Dauda, Majo (M. José Valiño), Maria Marcili, Maria Tarragó, Marite Evaristo, Mireia Rossell, Montse Artal, NicO (José Nicolás Sánchez), Núria Téllez, Pere Cabaret, Pi Piquer, Pitu Álvarez, Rosa M. Arrazola, Sali (Núria Saladrigas), Sílvia Tenllado, Toni Tur, Xisco Cabrer i Yoshi Sislay.
AMB QUI FAREM EL LLIBRE?
L’edició del llibre anirà a càrrec de Pol·len Edicions www.pol-len.cat, una editorial situada a Barcelona que treballa amb criteris d’ecoedició, uns estàndards que permeten minimitzar l’impacte mediambiental del llibre en tot el seu procés (disseny, impressió i enquadernació)


Extret de VERKAMI

El projecte que avui us presento, forma part de les iniciatives d’una poeta que m’és amiga i amb la que hem coincidit  en altres iniciatives il·lusionants. Participar és fàcil i econòmic, quan  val la satisfacció d’haver contribuït a erigir un projecte cultural amb alguns ingredients: compensar als que ja han participat tot palesant els moments en un llibre, i  demostrant una vegada més que VERKAMI és essencial per establir una línia directa entre lectors i escriptors fent possible cada idea creativa dels artistes del nostre país. 

Si us plau visiteu la pàgina, i veieu quines compensacions podeu rebre com a Mecenes.



Comentaris

  1. Espero que tot arribi al bon terme que desitgen els autors il·lusionats en el projecte.
    El fragment que oferiu, però, ja ha estat escrit tantes vegades... Pregunto: ¿l'eròtic pot ser també original?
    Sort i endavant.

    ResponElimina
  2. Gràcies Olga, depén de l'eròtic, el meu poemari ho és perquè és l'erotisme de les dones i no pas el que incita als homes.
    :) cal ajudar a qualsevol projecte Olga, i més si ve donat per una dona.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Vull aclarir que el que té d'original el projecte és la suma de capacitat de més de 50 persones involucrades, artistes tots ells, que d'una manera màgica han trobat divertit inspirar-se en els meus més que modestos poemes.
    I sí, tens raó,Olga, la informació, per sort, s'ha difós per tot arreu, i per tant és la mateixa en tots aquests llocs.
    Ah! I la poesia eròtica pot ser tant original com qualsevol altra poesia.

    ResponElimina
  4. Jo crec que l'originalitat d'un poema, d'un relat, d'una novel-la, d'un conte...està en la manera en què "es diu". Si a més, a més, té una presentació treballada i acurada, com les que aconsegueix la Marta, l'èxit està assegurat.
    Aquest projecte és de qualitat. Si arriba a bon port, la literatura "sumarà", la qual cosa no és gens fàcil avui dia.

    ResponElimina
  5. Moltíssimes gràcies esborrall!
    jo també ho penso això.
    una abraçada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars