JA QUEDA MENYS, PER UNA NOVA AVENTURA: EN QUIN CAP CAP! QUE NO SIGUI POSSIBLE.


El dia que vaig arribar a la feina, i els vaig explicar que havia anat a la presentació d’Omnium del primer diccionari de cites i refranys dels ulls, em van mirar una mica estranyades. Per acabar preguntant:-i de què és?- i els vaig dir Paremiologia!, i em van dir Paraqué? PA QUE TE CULTURIZES! i vam riure totes, aleshores els vaig explicar que la paremiologia és la ciència que estudia (Victor corregeix-me si m’equivoco) l’origen i el significat de les cites i refranys populars, que forma part de les nostres tradicions més antigues, que cada cita és curiós pertany a llocs diferents i que en Victor sabia només categoritzant-les l’orígen de cada una, que és de les poques coses que passen de pares a fills de forma oral i que és un patrimoni cultural d’un valor incalculable. Aleshores els vaig explicar cóm funciona VERKAMI, que els lectors son els que aporten el finançament íntegre dels projectes, que son els destinataris finals i els protagonistes de que el projecte avanci fins a culminar a canvi de compensacions divertides i originals.
Doncs bé, en Victor presenta el seu nou llibre en cap cap cap! , segur que tots coneixeu, un munt de cites de les quals no sabeu del cert si dieu correctament, o potser en voleu conèixer de noves.
Si hi ha algú capaç de infondre la passió per la paremiologia, aquest és en Victor Pàmies, no us perdeu aquesta aventura que promet més que mai.

Comentaris

  1. No he de corregir-te, Sandra: la paremiologia és la ciència que estudia els refranys, sí.

    I aquesta nova aventura porta bon rumb però encara li falta arribar a port. Ja queda menys!, i sé que amb ajudes com aquest text explicatiu i divulgatiu bhi arribaré abans dels 17 dies que queden.

    per cert, hi poso l'enllaç per si algú hi vol fer cap:

    http://www.verkami.com/projects/1264-en-cap-cap-cap-diccionari-de-dites-i-refranys-sobre-el-cap

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars