LITERATUM

Obertes inscripcions artístiques per a Litterarum 2012
Litterarum, fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre*, ha obert el termini d'inscripcions de projectes artístics per a la programació de la seva 5a edició, només fins al 15 de gener.
Les dates de celebració de la fira seran l'1, 2 i 3 de juny de 2012. A l’edició 2011 s’hi van inscriure més de 200 propostes i va comptar amb més de 50 programadors d’arreu els territoris de parla catalana.
* L’organització entén i promou per espectacle literari “la posada en escena de textos literaris escrits en llengua catalana que no han estat concebuts originalment per a l'escena, en qualsevol disciplina de les arts de l'espectacle i amb un plantejament professional”.
Què és Litterarum?
Litterarum és una Fira professional que té lloc a Móra d’Ebre el primer cap de setmana de juny. La seva missió és donar a conèixer espectacles literaris professionals i de qualitat basats en literatura en llengua catalana. Així, Litterarum serveix de plataforma per apropar aquestes a programadors del món de la gestió cultural, administracions públiques, empreses i agents privats del sector cultural, biblioteques i associacions, etc.. L’objectiu final és garantir que aquests espectacles siguin programats en el futur en diferents programacions estables d'espais culturals, teatre, auditoris, etc., i tinguin més visibilitat en el sector.
Qui pot inscriure’s?
A Litterarum, Fira d’espectacles literaris, hi poden participar companyies, grups, col•lectius, intèrprets, associacions, etc. que presentin propostes artístiques amb un plantejament professional de les diverses disciplines de les arts de l’espectacle i que es basin en la literatura en llengua catalana.
Els espectacles literaris que es poden presentar responen a totes les disciplines artístiques:
  • arts escèniques (teatre per a públic adult, teatre per a públic infantil, teatre de carrer, teatre petit, mitjà i gran format, titelles, mim i formes animades, contes i narracions, recitals de poesia, dansa)
  • arts i músiques de carrer (animació i cercaviles, animació infantil)
  • arts del circ i de la pista (acròbates, humor, màgia, poesia visual, il•lusionisme, pallassos)
  • música i cant (cantautors, bandes de música, cobles, corals i orfeons, grups de folk, jazz, blues, gospel, fusió, dixie, lírica, òpera, música sacra, música clàssica, solistes i orquestres de música clàssica, grups i música de ball, música popular i tradicional, músiques del món, grups pop/rock, balls i danses populars i tradicionals, esbarts, dansa contemporània, dansa clàssica, danses del món, discjòqueis)
  • audiovisuals (documentals, videoprojeccions, infoart)
  • altres no inclosos en els apartats anteriors
Com es pot inscriure’s una companyia i un grup?

Cerqueu les bases d'inscripció aquí

Comentaris

Entrades populars