COSES DEL NOSALTRES

Avui ha estat  un dia fascinant, bé ja van dos dies...
Ahir van començar a repartir la revista Nosaltres que és la revista dels Monjos, la fa el departament de comunicació de l'Ajuntament en aquest cas l'Imma Pulido, a la contraportada hi ha una entrevista que em van fer per explicar les veus d'oblit, i d'ençà que l'han començat a repartir que aquests dos dies han estat divertits.
De primer en arribar al bar on prenc el café al matí dos homes, amb els que normalment compartim l'horari i parlem de la crisi, les noticies, etc... em diuen HOLA SANDRA DOMINGUEZ, i em van ensenyar la revista que malgrat tenir el word no l'havia vist fisicament a paper encara, després una companya de la feina ha vingut a felicitar-me, una altra companya l'ha penjat als vestuaris de l'empresa, però el millor comentari i més gratificant el de la Luci, que m'ha dit:-eres la primera entrevista que me he leido entera i en catalàn!, i L'Antònia que li ha dit a la meva mare que es guardava l'entrevista per assaborir-la amb un café amb llet,i el Jordi que li ha recitat un vers a la meva mare tot dient:-dile a tu hija que yo también soy poeta! i a continuació ha dit:-el naranjo nace verde
/y se vuelve naranja/yo naci gilipollas y sigo siendo gilipollas/ poema per el que li he dit a la meva mare, i no li has dit:-et veig rimat?- i ens hem fet un fart de riure.
El millor es que a la revista per diferents coses sortim tota la familia!, el nen amb la seva classe, i el meu home en un event organitzat per l'escola.

Su: el jordi ha pentinat la zona de Nosaltres perquè diu que els vol tots, i fa escassament cinc minuts m'ha tocat anar a tornar-los per l'escala.
Moltes gràcies Su i Imma, per regalar-me aquests dos dies.




















Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars