FOR SALE O 50 VEUS DE LA TERRA

FOR SALE (llibre) (edicions 96) és un crit uníson que s'alça brandant el vers que te com a objectiu ser el clam de 50 veus valencianes en contra de l'especulació urbanística i dels interessos econòmics que prevaleixen davant el paisatge i la vida. 
Del que us en parlo és d'una antologia poètica que recull poemes de poetes de l'alçada de Josep lluis Roig, M Josep escrivà, Manel Alonso català, Josep Piera, Àngels Gregori, Cristelle Enguix, fins a completar 50 veus que vàren decidir fer sentir la seva veu, arrel del cabanyal i d'altres casos. 
D'altrabanda, i dit això els companys i companyes del Pais Valencià esteu d'enhorabona, perquè dia 13 de novembre comença LA SETMANA LITERÀRIA DE GANDIA, que pren com acte inaugural, la paraula viva d'aquest llibre en un espectacle Poètico musical anomenat "FOR SALE o 50 VEUS DE LA TERRA.
Es tracta d’un recital dut a terme per MARIA JOSEP ESCRIVÀ i per Cristelle Enguix, amb l’acompanyament musical de l’acordionista AMADEU VIDAL, el muntatge fotogràfic de NATXO FRANCÉS, i la veu en off de SALVADOR BOLUFER. A l’acte, que serà presentat per ISABEL CANET, presidenta d’Arc de Mig Punt, hi participaran alguns dels poetes antologats (Josep Piera, Àngels Gregori, Josep Lluís Roig, Josep Vicent Cabrera, Jordi Puig i Pep Pastor).

L’espectacle tindrà lloc el dissabte 13 de novembre a les 20 hores al Teatre Serrano (Sala B), i l’entrada és lliure.

Comentaris

  1. Triste es que actos de estos sean necesarios para defendernos del egoismo depredador que no respeta ni personas ni naturaleza. Mis felicitaciones a todos ellos, por el compromiso con su pueblo.

    un abrazo

    ResponElimina
  2. Gràcies a a vosaltres dos per deixar la vostra empremta!
    una abraçada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars