EL DIARI DE SANDRA JONES

 




Benvolgut diari, 

Avui he tret a passejar a la Sandreta, la nena interior. Havíem d'anar a la ciutat, per un tema de Marcel, mentre el tren s'endinsava a la perifèria de Barcelona, observaba l'encís de les fàbriques, imaginava aquelles quatre parets grafitejades plenes de gent d'uniforme, la sirena de l'entrada, la sirena del descans, i em sorprenia d'haver trobat el romanticisme de les máquines. Mai haguera imaginat que la indústria podria ser tan bella. Les xemeneies expulsaven una fumera blanca, i els cotxes semblaven de joguina des de les vies. Ha pujat un home amb una guitarra, i tot seguit s'ha posat a cantar una cançó força coneguda d"ESTOPA"  el cas es que no se sabia ni la lletra, i la gent dissimulava com podia les ganes de riure, I jo pensava en la força motriu de la necessitat. 

A l'entrada de Barcelona he vist tot un barri de "xavoles", cabanes amb sostre d'uralita i joncs, he perdut la meva "urbanitat" he oblidat la ciutat, les presses, l'anonimat de la gent diversa, i semblava una nena petita mirant encuriosida. M'he adonat d'una cosa que no savia, a la meva edat. La consciència dels meus ulls, es a dir entre la hipermetropia, i la intenció, la gent copsa inmediatament la meva mirada i he somrist perqué Marcel se'n ha adonat i ha dit:- mama, cada cop que mires algú se't queda mirant! i el millor de tot es que per primer cop a la vida, em veuen. 

El metro feia una dolça i fresca olor a barreja de perfums, i aquells perfums m'han dut a l'adolescència quan anava a estudiar, i he vist una noia molt semblant a com jo era.  la meva primera motxilla de cuir on possava la carpeta i el petit necesser amb el llapis d'ulls, les compresses i el pintallavis. Les botes de cada septembre, i aquella il.lusió d'estrenar la vida d'adulta. 

Barcelona, es la ciutat més bella del mon. 

Comentaris

  1. Thank you for your commitment to excellence in your writing. It truly shows!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks for your coment!! i always say that writing is for me the better way to watch the world, i always write for me but sometimes someone can feel what i'm writting.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars