ieps! PRESENTACIÓ DE LLIBRE!!! - FLAMARADES SORTIRAN. PRESENTACIÓ TARRAGONA!

 

   

Tenia pendent parlar-vos-en d’aquesta antologia, “FLAMARADES SORTIRAN” és l’ antologia de poesia catalana feminista que recentment ha publicat EDICIONS GODALL, i que ha estat seleccionada i amb la cura editorial de la poeta amiga M. Antònia Massanet. “FLAMARADES SORTIRAN” La antologia-No antologia, perquè s’allunya de l’estereotip de les antologies purament de poemes per endinsar-se als temes sobre els que escrivim les poetes mitjançant 150 anys de poesia escrita per nosaltres-. Prologada per Meri Torres, “FLAMARADES SORTIRAN” també defuig del caire i la literatura típicament acadèmica, per endinsar-nos amb un llenguatge clar i meridià i atansar-nos directament tot creant un referent que es projectarà en el temps i que contribueix una volta més a la nostra història, que serà la història de les nostres filles i que compleix un paper cabdal en la linea de temps que ajuda a garantir la nostra continuïtat.  

Doncs bé, el dia 27 de setembre a la llibreria EL SOTERRANI de Tarragona, hi serem un petit elenc per tal de recitar els versos i observar de prop i juntes com aquesta antologia Fulgura.  

Apunta-ho i vine!  

M’encantaria veure’t!  

 

  

  


Comentaris

  1. No sabia que participaves en aquest llibre, desitjo gaudeixis molt de la presentació i que sigui un èxit de presència i vendes. Enhorabona estimada amiga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sóc la sandra, si! i a més és com una proesa Joan, 150 anys de poesia escrita per les dones, m'ha fei il.lusió i representa un salt qualitatiu important en la meva història literária! va ser un exit tan important que em vaig tornar gelosa del record i no vaig poder escriure res. :) Gràcies per venir!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars