VIA CATALANA A SANTA MARGARIDA I ELS MONJOS

Benvolguts/des companys/es,

Des de l’Assemblea Nacional Catalana de Santa Margarida i els Monjos estem ultimant els preparatius de la Via Catalana cap a la Independència que aquest proper 11 de setembre travessarà el nostre municipi i que unirà Catalunya de nord a sud, des d’El Pertús fins Alcanar.

Aquest 11 de setembre serà una diada especial al nostre poble, serà la manifestació popular més gran que hagi acollit mai el nostre municipi. Preveiem la vinguda d’unes 4.000 persones de fora del nostre municipi, i que principalment vindran de l’Anoia, el Baix Llobregat i el Vallès Oriental.  Per això necessitarem la col•laboració de moltes persones disposades a ajudar en l’acollida d’aquesta gent, i en la organització de la Via Catalana. Des de l’Assemblea de Santa Margarida i els Monjos volem compartir aquesta responsabilitat amb vosaltres i per això fem una crida a tot el veïnat a aportar el seu petit gra de sorra perquè la Via Catalana sigui un èxit. Dimarts que ve dia 27 d’agost a les 20h, hem preparat una reunió informativa sobre la Via Catalana al Centre Cultural Recreatiu Rapitenc, on hi sou convidats. Els que no pugueu venir i estigueu disposat a donar un cop de mà podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu electrònic voluntarisviamonjos@gmail.com 

S’ha preparat un marxandatge oficial per la Via Catalana que consisteix en una camiseta de color groc, que també serà un record per als participants en aquesta diada. El cost de la camiseta és de 10€, i la compra d’aquesta és voluntària, però serveix per ajudar a finançar les despeses d’organització de la Via Catalana. L’Assemblea de Santa Margarida i els Monjos disposem d’aquestes camisetes i les podeu comprar els diumenges 25 d’agost, 1 i 8 de setembre a la parada que tindrem al Mercat dels Monjos, o bé encarregar-les (indicant-nos la talla) al correu santamargaridaielsmonjos@assemblea.cat


Qui vulgui també pot col•laborar econòmicament en l’organització de la Via Catalana als Monjos fent una aportació al núm. de compte de La Caixa 2100-0954-30-0100644762.

Per acabar també us volem oferir el pack de pícnic que hem preparat com a dinar per la gent que ve de fora el municipi. L’àpat consisteix en una amanida de pasta, un quart de pollastre, unes patates fregides, una peça de fruita, una ampolla d’aigua, amb els coberts i el tovalló inclosos, tot per un preu de 6,50€. Si us ve de gust el podeu encarregar al correu electrònic santamargaridaielsmonjos@assemblea.cat abans del 31 d’agost, i fer l’ingrés de l’import del dinar al núm. de compte abans esmentat indicant el nom de la persona que fa la reserva i l’encàrrec. Els que escolliu aquesta opció, més endavant us indicarem on podeu recollir el menú el dia 11 de setembre.

Falten pocs dies per l'històric 11 de setembre. Comptem amb vosaltres!

Comentaris

Entrades populars