NEIX L'ESCOLA DE LLETRES L'ODISSEA A VILAFRANCA

Neix l'Escola de Lletres l'Odissea
Una escola de formació permanent en escriptura creativa i humanitats
Ens plau informar-vos que aquesta tardor que ve començaran els cursos de l'Escola de Lletres l'Odissea, un nou projecte que impulsem des de la llibreria l'Odissea i que ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres.
Sempre havíem pensat que a Vilafranca i al Penedès feia falta un espai d'aprenentatge i formació de tot el que envolta el món de les lletres i la cultura en general. Un lloc on poder gaudir de la literatura i compartir els projectes de cada un de nosaltres. Una escola d'escriptura potent, i per això hem tirat endavant aquest projecte, amb un model propi, un model d’escola a la que als amants de la literatura ens agradaria anar: que complís els requisits de rigorista i seriositat i que estigués a l’abast del màxim nombre de gent. Seriosa i de proximitat.

Al mes d'octubre començaran els tres primers cursos, que seran de narrativa, de dramatúrgia i de poesia, tots ells de caràcter introductori.
S’ha elaborat una proposta didàctica comuna que dóna molta importància a la vessant pràctica de la formació, parant especial atenció en el desenvolupament del treball de l’alumnat. Així mateix, els cursos inclouen sessions de tertúlia amb escriptors per tractar el seu ofici i intercanviar experiències.

L’escola està impulsada per la Llibreria i l’Associació Cultural l’Odissea i compta amb la col·laboració de l’Escola d’Art Municipal Arsenal. L’equip docent està format per Pere Martí (poesia), Silvana Vogt (narrativa) i Jordi Faura (dramatúrgia).
Fins al dia 20 de setembre la matrícula està oberta, i qui ho desitgi pot informar-se i  inscriure’s a través de la web de l’escola (www.escola.lodissea.com) o anant a la llibreria l’Odissea de Vilafranca del Penedès.
Clicant a cada un dels següents enllaços trobareu més informació sobre els cursos:


                                           

Comentaris

Entrades populars