LA MITJA LLUNA DE GINESTA


Aquest ha estat el present que Noèlia i jo hem triat per les poetes participants en l’antologia, però aquesta mitja lluna de howlita te per mi una significança especial, aquest penjoll l’ha creat una amiga de l’associació Ginesta. (Grup d’auto-ajuda pel càncer de pit).
Les seves Propietats son les d’una pedra extraordinàriament relaxant, especialment quan ens trobem davant d’una persona hiperactiva. En general, prepara la ment per rebre saviesa, per enfortir la memòria  i per estimular el desig de coneixement. Però el més important de tot és que una part del cost d’aquest penjoll anirà en benefici de l’associació Ginesta, que  son un grup de noies, dones i àvies que han passat un càncer de pit i que, amb ajuts com el aquest, poden tirar endavant l’entitat sense que les retallades les afectin excessivament. Alguna cosa hi ha d’haver, i podeu pensar que és producte de la suggestió, però us asseguro que estic més tranqui-la.
Si algú la volgués tenir, l’associació les treballa sota comanda, amb això vull dir que és absolutament exclusiva. Podeu enviar un correu a :


Comentaris

Entrades populars