CAVALCADA DE POESIA


Cavalcada de la Poesia

15 de desembre del 2012
18.05 fins a les 21.00 h

CASA DE CULTURA DE GIRONA | Pl. hospital,6. 17002. Girona 
Tal i com informo a la part de dalt de l’article, el dia 15 de desembre presentats per Edu Sívori Alt, vaig a llegir un tastet de “DE BLANC SETÍ” amb acompanyament de Saxo.
El col·lectiu cultural Teories de la Inspiració organitza la 3a edició dels “Jardins de la Poesia, festival de la paraula i les seves transversions” a la ciutat de Girona del 12 al l6 de desembre del 2012.
Aquest col.lectiu està  format a més per vells amics en això dels recitatges i l’activisme cultural com l’associació Ad’art, terrorisme literari, llop ferotge, tots ells han aconseguit crear cert hàbit a Girona i impulsar la poesia al carrer.
El 15 de desembre espero retrobar-me amb bona part d’ells i elles que m’han acompanyat en alguns recitals estacionals, de primavera, d’hivern i gaudir d’una cavalcada de poetes i versos.
L'associació també convida a recitar a tots aquells que ho vulguin amb acompanyament musical, ja que al final hi haurà micro obert per tal que qui vulgui recitar pugui fer-ho si estas interessat! 
Ja tardes a enviar-me un mail que els hi passo ja per a que t'incloguin! 

Us abraço , i si sou de Girona, va... veniu!!!


Comentaris

Entrades populars