COMIAT

 



La imatge que podeu observar a la capçalera, és un poema visual de l’Àlex Monfort.
El dia 8 d’octubre farà quatre anys del papallones. Jo mateixa li vaig demanar un poema que hagués estat inspirat pel blog  i m'ha fet molta il.lusió, aquesta ploma preciosa eixint d’una gàbia. Canviar el disseny del blog, per deixar-lo vagarejant a la deriva d’aquesta mar d’informació durant un temps. D’ençà que han aparegut facebooks, on un pot posar un simplement m’agrada que el blog no te massa sentit, em treu moltes hores, igual que aquests portals socials de fer el que realment m’agrada que és escriure. Ja fa temps que li comentava al Toni de Lo Càntich, la meva intenció de deixar-ho, i em va dir que segurament podria deixar de compartir, però no pas d’escriure. Te raó, però el que em ve de gust aquest moment és deixar el papallones adormit durant un temps, no sé ni quant de temps. Últimament em costa obrir-lo aquí i desfogar-me, així que el deixo tal qual mentre el vaig buidant de texts i poemes...
Aniré penjant les novetats del llibre a DE BLANC SETÍ, com una qüestió informativa, car tinc molt poca repercussió mediàtica sinó és pels amics i amigues que se que tinc aqui.

Us desitjo molta sort,

Us abraço.

 

Comentaris

  1. Sandra, els blogs ens xuclen molta energia i no és pas dolent separar-se'n una mica. Deixa'ns-el penjat per poder-lo anar assaborint i quan t'hi vegis amb cor torna, o inventa't d'una altra manera. Ara, escriure no podràs deixar-ho mai, n'estic segura. Un petó.

    ResponElimina
  2. per cert, el poema visual una meravella, felicitats.

    ResponElimina
  3. Em sap greu Sandra, però si tu creus que és millor per a tu, endavant...A mi m'atabala més el Facebook, i per això gairebé no hi entro mai.
    Preciosa la imatge...L'ocell s'ha alliberat, però ha deixat un record perquè en quedi constància!
    Petons.

    ResponElimina
  4. Molt bona imatge, les paraules volen i no es poden engabiar.
    Seguiré llegint les papallones al voltant de la llum.

    Una abraçada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars