1ª Presentació de Blanc Setí (CRÒNICA DES DEL COR)

PRIMERA PRESENTACIÓ DE BLANC SETÍ A BARCELONA





 
THE BLANC SETÍ (11 tracks) by versusart8 - MixPod A hores d’ara el rellotge marca la 1:53 de la nit, tot just fa una mitja hora que he arribat de Barcelona de viure una tarda d’hores millors viscudes. La presentació no podia haver anat millor tenint en compte que a les tres de la tarda encenia tres espelmes per poder fruir tal i com m’havia plantejat, Aquesta música obria la primera introducció de l’amic Tomás que parlava de mi des de l’afinitat i l’amistat ple d’entusiasme i ja em feia guspirejar els ulls -el punyetero- per continuar amb la introducció de la poeta amiga Empar Sáez qui ha fet una magnífica exposició de la meva trajectòria literària. He començat jo amb els poemes que m’havia preparat i mentre començava l’explicació  un gran escarabat feia acte de presència amb la clara intenció d’anar a recitar al micròfon. Ha estat bonic com fins i tot els insectes se’n fan ressò d’un acte tan entranyable i al fi i al cap l’escarabat venia a dir-me això.

Després han recitat la Marta, el Josep, el Carles, la Carme, la Nati, L’Anna, el trobador de la Segarra, en Tomás  mentre la música ens endinsava en un mon íntim- almenys a mi-, i la veritat es que em sobrevenia un tel de vulnerabilitat i tota la nuesa de la desvetlla del codi. Retrobar-me amb Marta Pérez Sierra, i Sònia Moll amb qui hem coincidit en la lectura de Vicent Andrés Estelles que era l’acte posterior.

Ha estat una nit de coneixences anhelades i retrobaments i de redescobrir per enèsima vegada la màgia de la paraula. Cóm interpreta el lector després de la intenció.

A tots i totes els que heu vingut, als que no però jo sé que m’enviàveu una càlida energia, Mil gràcies!!!.

Comentaris

  1. Felicitats per la presentació! Sí que m'hauria agradat ser-hi, sí... però a canvi m'endinso a poc a poc en els versos candents d'aquest poemari, que és un luxe i una sort posseir.
    Una abraçada!
    Eduard

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars