dimecres, 11 de juliol de 2012

I PREMI SALVADOR IBORRA (LLIURAMENT DE PREMIS)


PRIMER PREMI DE POESIA SALVADOR IBORRA
En aquesta ocasió, participar ja era un premi. Contribuir a honorar la memòria d’algú, era tot el propòsit de la meva participació al Primer Premi Salvador iborra. Mentre pensava en que algun dia crearé el MEMORIAL ANNA MARIA MOLPECERES DIAZ, premi de poesia per a poetes dona inèdites. Perquè sé de la dificultat de crear un certamen i el que comporta tota una organització per a dur-ho a terme. La sorpresa és que he resultat una de les vuit finalistes, el que pensava jo, mentre escrivia el poema que llegireu a continuació, era amb “LA PUTA BICICLETA” i aquesta capacitat que tenim els humans de creure que som invencibles, que de vegades fa que se’ns escapi de la imaginació que algú sigui capaç de matar per una bicicleta.
Doncs bé, El proper dia 14 es fa un acte de lliurament i homenatge a Salvador Iborra a l'Ateneu Layret de Barcelona (Villaroel, 49, metro Urgell) a les 19.00 hores on hi esteu ben convidats.
A l’acte l’acompanya un homenatge a la figura i vers de Salvador Iborra. 
Podeu llegir els poemes AQUI  


el poema sel.leccionat ha estat ARDITS.
 ARDITS  (Sandra Domínguez)

Atiats pel feix de llum en l'avenç, atuïts i devastats encar sabent-nos més humans que mai.Continuem reptant l'eclipsi, malgrat els ulls velats i les retines en blanc.

 

3 comentaris:

 1. Una altra vegada: enhorabona, reina!
  Pot venir públic??? Vull venir! Així ens veiem i et dóno el poemari d'en Ion Cristofor!
  Petonarros!
  mA

  ResponElimina
 2. Enhorabona! És un poema molt ben trabat i bonic!

  ResponElimina
 3. Moltes felicitats per aquest merescut reconeixement!! i tens raó, haver participat ja és tot un premi.

  ResponElimina

Vols deixar la teva empremta?