UN MES DE JUNY D'ENCANT


Aquest, és un mes d’encant i vers, on el sol s’esgota abans no clou els ulls per tal d’afavorir que sortim als carrers, i que assaborim un xic més de vida. Un mes que convida a descobrir i a gaudir de la infinitud d’actes que es celebren sempre plens d’il·lusió i per els quals paga la pena quedar-se una nit sense son, s’acosta un estiu de puntetes que encara i malgrat les coses podrien ser altres, ens recorden que encara som, i que som tan poderosos com per a palesar la nostra cultura i deixar petjades per l’avenir, o què és sinó un llibre, sinó és una constatació vital d’un moment del temps on aferrar-nos.
Així que per aquesta nit he preparat un compendi de cites ineludibles si ets un àvid lector de poesia, o no, o si com jo l’estiu sempre ha estat a l’ombra perdent-se dins d’una història.
Per als amics de Vic i de Girona els presento POESIA VISUAL a la GRALLA dimarts, 19 / juny / 2012 a les 19,00 Pl. Cabrits, 5 Granollers "la diversió de la paradoxa..." de toni prat a càrrec de Carme Ricart


 Si t'agraden les històries quotidianes, aquelles amb les que sovint rius quan les llegeixes per els cops que hi has pensat no pots faltar a la presentació de LINIA GROGA de l'amic, i company RAFEL CASES I BARRERO. 

el dimecres 27 de juny  a les 19 hores a l'Espai Farinetes Baltà  (C/ Galileu 32 ,  metro Sants línies blava i vermella )

Presentaré el llibre "Línia Grogaun batec sota la ciutat" (B-llibres.cat), llibre de relats urbans ambientats al metro de Barcelona. Hi participaran: Josep Baltà (mestre artesà forner) Remei Romanos (mestra d'escriptura creativa de Cotxeres de Sants) i Xavi Bono (mestre en autoedició), amb acompanyament musical al passadís de  Salvador Margarit. Les lectures de relats aniran a càrrec de l'autor del llibre, Rafel Casas.

Hi sou convidats !!! Hi haurà música, lectures i més...

I ... pels que encara no coneixeu el llibre , us faig  a mans una petita presentació amb aquest fragment







Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars