PRESENTACIÓ DE BLANC SETÍ "LA PRIMERA!"


Quan et poses a imaginar cóm serà la teva primera obra, visualitzes una sèrie de coses que després el temps et mostra absolutament diferents. Imagines on el presentaràs, qui t’acompanyarà...Resulta que sí, que publiques la primera obra, que no estava prevista, però l’encertes en qui t’acompanyarà. El meu amic de sempre, que sap de la meva poesia més que no pas jo mateixa. Quan em vaig posar a construir de blanc setí, vaig aplegar uns quants poemes del papallones que no podia obviar perquè eren claus en una sèrie de vivències i de moments, i tot i estar basats en poètica eròtica, em vaig adonar que hi bategava un sentiment que m’ha anat acompanyant tot aquest temps i que els 1326, poemes els quals (no els veieu tots publicats) seguien un ordre seqüencial, capaços de constituir una història, la meva i la de més gent. Aquestes coses explicaré a la primera presentació a la Biblioteca dels Monjos, el dia 6. Ho teniu al cartell. Sóc conscient que dimecres a les set és una hora complicada pels qui no son de la comarca. Espero tenir enllestides d’altres per poder abastir totes les zones d’on sou, i venir ben aviat, si ho voleu i escriure aquesta pàgina en blanc dedicada a cada un/una, per la necessitat de dir-vos, no pas com una prepotència.
Que ja és avui!!!

La biblioteca:

La Biblioteca - Cadí, 2
08730 Sta. Margarida i els Monjos
telf.             93 818 67 05      
c/e: b.st.m.monjos@diba.cat



MAPA

Comentaris

  1. Sandra, jo als Monjos no, però si en fas alguna més aprop...Espero que aquesta primera presentació, vagi acompanyada de moltes alegries i que tot surti molt bé.
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Felicitats, Sandra! Que sigui la primera de moltes més!

    ResponElimina
  3. Tu imaginant la teva primera presentació i jo imaginant-te preparada, nerviosa, excitada, feliç i aterrida. M'encanta saber que t'està passant tot això :)

    ResponElimina
  4. Enhorabona. Aquesta vegada veuré el blanc setí a distància. Però hi posaré un llum a casa per veure el vol de la papallona. :)

    ResponElimina
  5. Moltíssima sort amb la presentació i amb tota la singladura posterior per aquest llibre!
    una abraçada,

    Eduard

    ResponElimina
  6. Sandra, que tinguis molta sort! Serà una presentació preciosa, segur. Jo als Monjos no podré ser-hi, però segur que en alguna altra coincidim. Un petonet.

    ResponElimina
  7. Ens veiem al vespre, bonica! Ja és avui!!!

    ResponElimina
  8. Hui serà un gran dia farcit de bona poesia. Una abraçada companya!!!!

    ResponElimina
  9. Espero que hagi anat bé. Em comprometo a ser present en alguna de les properes presentacions.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars