MICHEL DE NOTREDAME (20 DE MAIG DEL 2012)





Fa pànic, imaginar cóm va establir Michel de Nostredame , l'ordre dels coneixements que anirien sacsejant la història. Cap mètode d'adivinació ha aconseguit assolir un grau tan alt de perfecció com la capacitat d'aquest Profeta. 

Avui és 20 de maig, i la casualitat fa que un terratrèmol hagi sacsejat el nord d'Itàlia. 
Una pot creure o no, però hi han coses que estan per fora de tot pronòstic. 


Comentaris

  1. Mira, si em preguntes si crec o no en els avisos de Nostradamus no sabria què dir-te. El gran problema és que ni estan en ordre ni estan datades. Debia tenir un vint anys quan vaig comprar el primer llibre sobre els poemes de Nostradamus, que de fet eren els poemes sols. Després en vaig comprar algun altre amb poemes interpretats i sempre he pensat que, el que diu és tan fosc i tan poetitzat, que es pot interpretar de moltes maneres. I no obstant, de vegades, hi ha una cosa que et fa dubtar: una dada precisa, exacta, concreta, un nom (el que diu d'un tal Hister fa posar els pels de punta). Vull dir, si realment hi ha alguna cosa crec que s'hauria de trobar la clau que permetés ordenar-les cronològicament per tal de foçar-ne la interpretació.

    No n'entenc res però em fascina. No sé si les llegeixo com si llegís Mallarmé, que pot ser tan fosc com ell, o com a veritablement crèdul. Sé que he llegit totes les estrofes de les seves centúries i sé que hi ha algun vers impresionant. I sé que de vegades es crea una incògnita, un dubte, quan arribes a aquells fragments tan clars que parlen de coses que encara no han passat.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars