PRESENTACIÓ "365 CONTES" VILAFRANCA: CRÒNICA DES DEL COR.







Encara,  amb la tremolor del paper a les mans, i un somriure absent, m’abelleix escriure sota la companyonia de la música “river flows in you”, per tal d’explicar com ha anat la presentació de “365 contes” a Vilafranca. M’he emocionat molt sentint la veu de M.Rosa amb el conte de Teresa Solé, la seva veu m’endinsava en una història molt dura escrita amb una bellesa extraordinària, recordava la Patrícia i la seva conversa d’Iride i Gali.leu, la cara del Carles amb el conte d’en Victor Pàmies. La veu de la Melania que semblava que un nen de deu anys l’havia posseït. Ha estat un acte entranyable on no hi ha faltat la sensibilitat de les organitzadores com no podia ser d’altra manera: Pilar Valero i Marta Pérez Sierra. Més sensacions que dissecaria per retenir-les per sempre, malgrat se que m’acompanyaran per molt temps. “365 contes” El llibre fruit de la unió, és un llibre magnífic perquè ha aconseguit un propòsit no massa comú, recórrer els països catalans acollint històries plenes d’il·lusió. La millor manera d’explicar un conte cada nit i viure’l intensament en el somni.
La bateria d’en Marc ha sonat suspens,. intriga, ha creat tempestes e impulsat a la dimensió on els somnis es compleixen, també la guitarra d’en Genís endolcia cada paraula i en el cas d’algun conte afeblia la fortalesa del rictus.
He conegut al Sergi G. Oset!, per fí! , ostres no l'he felicitat per "Secrets". 
Ho faig ara, enhorabona per Secrets!  

Olga, he estat molt feliç i encara em reverbera "el senyal" com una onada de mar,.
Moltes roses per tu també!

Us abraço. 

Comentaris

  1. Sandra! Que bonic el que has escrit.
    Ha estat una molt bona i enriquidora experiència aquesta presentació. Tots i totes em posat de part nostre per fer de cada conte quelcom especial i diferent. I tu has estat sublim amb en Carles en el conte final.
    Un petonet

    ResponElimina
  2. Afegiré al comentari de Marta, que l'escenificació del conte "El semyal", ha estat fantàstica...Es podia sentir, olorar, tocar, tota la intriga. El teu llenguatge corporal, la cadència o acceleració del ritme en la veu, els silencis...FELICITATS!!!

    ResponElimina
  3. Sinó fora per vosaltres dues!
    feu sortir el millor de mi, una abraçada enorme!

    ResponElimina
  4. Heu estat tots fantàstics en la representació del contes. Molt treballada i divertida. Encantat de poder veure de nou en acció a la Marta Pérez i el Joan, i poder conèixer-vos en persona a tu ( tenir la primera xerrada ^_^), la Pilar i la Mònica.
    Sento no haver-me acomiadat de tothom. Espero que tornem a coincidir ben aviat en una propera presentació a Barcelona .

    Felicitats per l'esforç que heu posat per fer possible aquest acte.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Gràcies per les fotos i el post....em reca no haver-hi anat som tants els contistes i tanta la il·lusió compartida!!! a veure si a la popera podem coincidir!!! enhorabona!

    ResponElimina
  6. Arribo a casa teva gràcies a la Pilar. M'ha fet enveja el que he llegit, com sempre em fa enveja tot el que implica cultura i vida (cultura sense vida és dipòsit, caixa, estanteria, pols...)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que alguns us veuré a la parada de Relats en català!, vindré a saludar-vos! i la resta encantada que arribeu a la crisàlide!. si va ser un dia fantàstic!
      una abraçada global.

      Elimina
  7. Sandra, felicitats, bonica, perquè el vostre treball va ser genial. En una estona inoblidable vau aconseguir fer-nos riure i plorar, i gaudir dels contes que tan bé vau escenificar. Molt contenta d'haver-te pogut fer una abraçada novament i d'haver conegut el petit Marcel, una rèplica de la seva mare.
    Bona Diada de Sant Jordi i un petó molt gran.

    ResponElimina
  8. Ja he vist en algun altre bloc, que tot plegat va ser un festival d'alegries i emocions d'aquelles que no s'obliden mai...
    Aquesta vegada no vaig poder venir, potser la propera...
    Moltes felicitats a tots i a totes.

    ResponElimina
  9. Una presentació fantàstica!
    A veure si la propera vegada tenim l'ocasió de saludar-nos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres! vas venir! jo et volia conèixer!
      la propera ha de ser un sí, o si.
      Una abraçada.

      Elimina
  10. Llàstima que no hi vaig poder ser! No passa cada dia que escenifiquin un conte teu!

    He de quedar amb la Marta Pérez Sierra per tenir el meu exemplar en paper dels 365 contes. Felicitats!

    ResponElimina
  11. Benvolguda i ben trobada! Sandra, tens una seguidora més! :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars