TROIA


En aquests moments i  just quan encenc l’ordinador se sent un crit de terror.
I es que no deixa de ser curiós que a una donzella d’Helena l’ataquin els troians, però la veritat és que es cert. En aquests moments determinat programa de seguretat m’obliga a pagar 59.95 euros per tal de garantir la seguretat del PC, i no deixa que em descarregui cap antivirus. Aquest fet dificulta que pugui assistir el blog i els correus tal i com ho voldria, o almenys amb la dedicació de sempre. Mentre resolc el problema que espero sigui ben aviat, m’agradaria fer constar que aquells que preciseu posar-vos en contacte amb mi per qualsevol cosa, teniu el telèfon mòbil als meus correus de versus art, altres teniu el professional per si la cosa fos molt urgent.
En aquests moments em sento absolutament impotent davant la Microsoft! Que és en definitiva qui m’obliga a no poder treballar com sempre.
Llegiré el món des d’una altra dimensió, i albirant-lo des de la distància sense interactuar massa, no fos cas que aquests nans verds informàtics empressin la meva informació de pont. 
 
Malgrat anar armada fins les dents, escuts, ganivets i cotes de malla, molt em sembla que no podré tota sola i hauré de trucar a aquell heroi, que algunes anomenem l’informàtic.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars