VIOLENCIA POLICIAL A VALÈNCIA

Seguint la linia del transeünt que albira el nord, el papallones en la llum s'uneix a la denúncia i a la repulsa dels fets ocurrents, d'una ignonímia que se'm aglotina a la gola, i pels nervis no puc expressar a IES LLUIS VIVES de València. 
L'escriptor Francesc Mompó, m'envia una carta d'una mare d'un dels estudiants afectats queno puc reproduïr, però deixaré el post en senyal de protesta.



Per a que mai més et torni a repetir, per deixar constància  i fer difusió d'una situació insostenible. 



Comentaris

  1. Respecte això que diu dels tancs, jo ho recordo, perquè el meu tio Jose Maria va trucar a casa meva i li va dir a la meva mare:-maria pilar si les coses se posen lletjes veniu, que aci ens apanyarem, i la meva mare va dir: Jose Maria si teniu els tancs ahí! i el meu tio va contestar:-que o que això es una pelicula!.
    aquesta anecdota que ara pot fer gràcia, no ho resulta quan hi convius diariament amb l'abús de poder i l'amenaça.

    ResponElimina
  2. Sandra, he deixat una resposta al teu comentari en TRANSEÜNT QUE ALBIRA EL NORD, que m'havia deixat desconcertat. Ara entro en el teu blog i entenc el que volies dir...

    En tot cas, si tornes a veure els comentaris en el meu blog, t'adonaràs que l'autora de la carta que tu també has reproduït afirma que és privada, i m'ha demanat que l'esborri. T'ho dic només perquè n'estiguis al corrent. Em costa però entendre que si algú escriu una carta col·lectiva per fer una denúncia, després digui que es tracta d'una carta primavada. Por? Em temo que sí, i molta, com dic en la nota que substitueix la carta eliminada.

    Una abraçada. Com és evident, m'uneixo a la teva solidaritat.

    Albert

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars