LABORATORI DE LLETRES

Potser pensareu que m’estic traint a mi mateixa. Perquè solia pensar que per a ser poeta, només calia talent, saber discernir les coses i explicar-les com ningú més ho fa, endinsar-se en una història i explicar-la en vers des de dins. La capacitat i les habilitats que fan d’un text un viatge sigui escrit en el gènere que sigui. Però la pràctica em diu que no només calen aquests trets per a ésser, que cada cop es fa més imprescindible tenir una formació adient que unida al talent et faci preparada i et permeti obrir el ventall de possibilitats que ofereix la teva escriptura.
Un dia, la meva mare em va dir:-tampoc ens vas dir que volies ser escriptora-. Tenia raó no ho vaig dir mai, perquè em sabia totes les respostes possibles i no tenia cap argument per rebatre-les I després m’ha anat passant el temps i els recursos han anat minvant, fins que puc dir que no em puc permetre cap carrera per facilitats que hi posin.
Es per això que totes les iniciatives que puguin néixer en quant a formació d’escriptors son poques. Us presento “el laboratori de lletres” , un nou espai per crear i compartir, i somiar que algun dia tot serà possible.

Comentaris

  1. Cèlia, jo també volia ser escriptora i els meus pares em van dir que així no em guanyaria la vida, que fes economia. Els hi vaig fer cas. Però la vida sempre et dóna l'oportunitat d'anar pel camí desitjat i així és com he iniciat aquest projecte. La gent em diu que estic "boja", deixant una feina estable per anar-me a una feina on la base és la cultura i l'escriptura. La il·lusió és el motor de la vida.
    Gràcies per aquest regal de Reis. El teu escrit m'ha emocionat moltíssim. Moltes gràcies de nou, una abraçada i m'encantaria conèixer-te aviat.

    ResponElimina
  2. Gràcies Laia, us desitjo tot l'éxit del mon en aquest nou projecte encoratjador.
    una abraçada.
    sandra D

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars