ULTIMA EDICIÓ DEL POETA DEL MES


COMIAT DE CIUTAT OCI (SECCIÓ DEL POETA DEL MES)

Aquest mes de desembre, finalitza amb una contribució d'or, la secció del poeta del mes escrita i conduida per Biel Barnils.Han passat cinc anys d’ençà que es dedicà a recuperar material de clàssics donant-los a conèixer barrejant poetes consagrats amb poetes inèdites de poca visibilitat com ara jo, la trajectòria no ha estat mai el valor que en Biel projectava en la seva secció, sinó que mes aviat era la visibilitat i la contribució a la divulgació de poesia que durant tot aquest temps ha fet. L’oportunitat única de ser el mes següent a Salvador Espriu -en el meu cas- ni menys ni més i el prestigi que li ha atorgat al meu currículum literari, cada una de les descobertes mes a mes d’un o d’una poeta, indistintament, fa que se’m encongeixi un xic el cor. Sé que llegiré TintaXinesa i codi de Barres, però és el moment d’agrair públicament aquells que de tant de tant t’han donat la mà metafòricament parlant, per avançar una passa.
Aquest és el motiu per el qual insto als que llegiu aquí, i si éreu i sou lectors del poeta del mes, aneu a tinta xinesa a dir Gràcies!, molt poques vegades diem gràcies, però la majoria sabeu com jo el sacrifici que comporta algunes vegades la actualització d’un mitjà digital en plena  l’era d’una informació en la que cada cop estem més desinformats.
Per la seva tasca i per l’empenta, per l’impuls, i pel coneixement que ha aportat-
Biel, moltes gràcies, i aquest és un comiat a mitges perquè sé que no deixaré de llegir-te mentre decideixis mínimament compartir.

Comentaris

Entrades populars