COL.LECCIÓ DE MOMENTS 2011



Pujar algun graó en una escala a un cel imaginari, travessar mars de paraules i endinsar-me en oceans de vers, gaudir de les primeres coses del meu fill. Per primer cop he estat traduïda. Som campions en alguna cosa, no?. He honorat la memòria dels meus precedents, o almenys aquelles a les que admiro.
He pintat mandales amb el meu fill de mil colors, m’he perdut en la infinitud dels horitzons, he recordat, plorat i m’he vessat tota la inquietud sobre un paper en blanc, m’he cobert alguns cops púdica per protegir-me. He rebut les postals i poemes d’aquells que ja fa temps que hi son presents, sinó físicament els duc al cor, hi sou.
He recitat al carrer, a la plaça, a les rambles, i al teatre.
He somiat rabiosa un mon diferent, i m’he perdut tants cops sota aquest cel, He passejat per les vinyes amb la Su omplint-nos les pupil·les de verd, descobrir el parc del Foix, i els camins que emmurallen el nostre entorn. M’he indignat, he plorat, cridat i defensat tot el que crec.
He conegut altres poetes i poetes dona, m’he begut molts llibres i m’he capbussat en la vida aliena. he fet actes pels quals em sento profundament orgullosa, he compartit, en definitiva i he aprés a mirar als ulls la discapacitat de fit a fit i redescobert una nova mirada.
Hem posat veu als quadres, he participat en exposicions, i he donat el que tinc només, una veu per a les il·lustracions dels poemes a la marató. Sí, també m’he enamorat de Joan Vinyoli, va captivar-me el mar de Begur, resseguir a palpentes una vida extingida i perdre’m dins el seu temps.
He contribuït en la mesura del possible a donar a conèixer les novetats que m’han anat arribant.
He gaudit de la primera cercavila del meu fill, per acabar l’any amb l’orgull de poder dir que he fet tot el que pogut per fer feliç als que estimo.
A tots vosaltres, gràcies per ser al meu costat, el papallones us desitja Bon nadal i millor 2012.

Comentaris

  1. orgullosa d'haver format part de la teva historia i de formar-ne part per sempre
    ens queden molts moments per compartir aquest nou any que estem a punt d'encetar

    ResponElimina
  2. Bon Nadal, Sandra.
    El cor de les papallones continua bategant amb tu.

    ResponElimina
  3. Molt Bon nadal, amics! us desitjo el millor pel 2012

    ResponElimina
  4. Si n'has fetes de coses Sandra, pots estar ben contenta...
    Bon Nadal i que el 2012 puguis fer realitat tots els teus desitjos...
    M. Roser

    ResponElimina
  5. es veritat! fins que no em vaig posar a fer l'album no era ben bé conscient! si que estic contenta i mes amb la meva gent "Lo càntic!":) on hi ets, i blogger.
    una abraçada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars