VERKAMI




VERKAMI Compartint
Entre tots fem realitat allò que realment ens importa. Allò que no ens volen explicar, el que no és comercial i no interessa a les indústries creatives. Sona utòpic, però és una realitat. #Desmontaje4f és un documental d'investigació que vol donar a conèixer la veritat sobre el cas 4F, un dels casos de corrupció policial més greus que s'han destapat a Barcelona. Una història que ha de ser explicada i escoltada. Per trencar el silenci, honorar la memòria de la Patri, alliberar en Rodri, col·labora-hi!

No hi ha res que ens ompli més que veure projectes com aquest créixer i fer-se realitat, palpables, escoltables, degustables, visibles... Però poder-los compartir amb vosaltres i amb molts més, és quelcom immens!

Compartim doncs! El llibre RT #15M ja està a punt d'anar a la impremta, però mentrestant podeu gaudir de la versió quasi definitiva on-line. El llibre és una crònica dels primers passos d'aquest moviment a través dels usuaris de twitter que el van viure a les places, amb una selecció de 1002 twits, 297 enllaços i 500 imatges. Un esforç titànic del grup editor, un projecte col·laboratiu que ha nascut, crescut i organitzat a la xarxa amb més de 488 mecenes que l'han fet possible no només amb les seves aportacions econòmiques, sinó també fotogràfiques, logístiques i d'investigació. Una autèntica delícia!

I també celebrem el naixement d'una nova revista: Grund Magazine. En les seves pròpies paraules son "una revista d'actualitat crítica, desde l'òptica del plaer de la mirada atenta i la perspectiva que dóna observar-ho tot des de baix i a l'esquerra" que vol demostrar que "amb feina, la lògica del 'do it yourself' i compartint la cultura en llibertat, es pot fer una revista de qualitat." Doncs ha quedat demostrat! Finançada a verkami, la revista ja ha sortit en paper. Estigueu atents a la crowdagenda per no perdre-us les presentacions que aniran fent per tot el territori. I perquè com diuen el amics de l'Arròs Movie, compartir dóna gustet! aquí ens deixen la versió digital alliberada del que desitgem que sigui el primer número de molts més. Enhorabona!


Que els catalans som precursors i avantguardistas, ja ho sabiem,. Una de les escomeses de la xarxa rau en la possiblitat de constatar aquest  fet. Perquè molts ja ho han aconseguit, cal ajudar a desenvolupar la creativitat assumint que hi han alternatives, i que el més important de tot és que la tenacitat i l'esforç condueix a l'éxit. Ho han demostrat i ho demostren cada dia.
Actualitzacions de VERKAMI. (VEURE EL CAMI....)


Comentaris

Entrades populars