CRÒNICA DES DEL COR. ANTOLOGIA DE POESIA A LA FRONTERA



Mil esquitxos d’aigua enterbolien la penombra del fanal, el cabal d’una tarda baixant pels carrers i el trist aixopluc d’un portal just al costat de la biblioteca municipal de Sant Sadurní, mentre fitava de cua d’ull per si  els llibres prenien vida en la absència de la in humanitat.
Què ens fa tan cobejosos com per apartar a  la resta dels camins, potser com deia Roser Amills en l’hora del lector, tots volem que ens estimin però a costa de què, ningú no preveu aquesta  immensa solitud.
Plou a les galtes, i se m’arrissen els cabells en l’espera i rememoro els instants despuntant  com besllums, duc a sobre tota la calma, m’he passejat pels núvols i per les frontisses entre el cel i la terra tot just fa uns moments.
Repiquen unes campanes en un altre mon que  m’és llunyà, freno la intermitència del plor a glops de mel.
Avui ha estat la presentació de l’ANTOLOGIA POESIA A LA FRONTERA, que ha estat presentada per Santi Borrell, Antoni Casals , Marta Pérez Sierra i Ricard Garcia.
Una selecció divina, escollida entre l'obra de noranta autors, i divina  per la capacitat d’impulsar-te a un altre nivell, on no m’afecta la pressió atmosfèrica. Poemes com pàgines arrancades diluint el vers al crani  i aleshores no sé, se’m ha barrejat la pluja de llum i l’aigua.
He descobert alguns autors  i autores que cercaré, noms que retinc al cap i que apunto a casa a  la llibreta.

Comentaris

  1. Seguríssim que és una proposta molt interessant, és bo conèixer noves veus que en un altre cas no hauries pogut llegir. En els temps que corren no és fàcil ser poeta i menys encara, publicar. Empreses com aquesta mereixen un aplaudiment. El comprarem, només val 17 euros.

    ResponElimina
  2. Doncs si carina, i ja et puc dir que hi han poemes preciosos i d'altres extraordinaris.
    gracies per venir! una abraçada.

    ResponElimina
  3. Gràcies per haver vingut, Sandra. I gràcies per aquest apunt. Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Que bell aquest substantiu, PROESIA, em sembla que anirà parar a una nova etiqueta.
    Gràcies Àlex, m'inspires.
    una abraçada.

    ResponElimina
  5. Sempre és positiu i engrescador que s'organitzin actes on la poesia rep un merescut homenatge...La llàstima és que no pots anar a tots.
    Trobo que has fet un escrit preciós , amb un final
    que barreja "la pluja de llum i l'aigua"...
    Una abraçada,
    M. Roser

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars