VERKAMI AMB MORBO.

Ja fa algun temps que vaig rebre un mail amb video incorporat d'una poeta amiga que es diu Roser Amills, en ell ens presentava des de l'hora del lector el seu llibre "MORBO", per a ser honesta aquella nit li vaig dir al meu home, he rebut un mail d'una noia que ha sortit a l'hora del lector. Després al poc de temps, no, al dia i mig  la casualitat feia que anés a recitar el seu llibre en la presentació a càrrec de VERSOS,CAT, a la sala Victoria Ibars, justament aquí, Doncs bé, si ets dels que -com jo- ens vam quedar sense poder assaborir el llibre en la solitut i la intimitat del que la lectura requereix,si vas recòrrer les llibreries i et digueren que el llibre era exhaurit, potser si que existeixen les segones oportunitats.
Perquè Roser Amills celebrará la seva segona edició de "MORBO" de la mà dels amics de VERKAMI, qui ja després de l'exit amb el llibre "AMB CARA I ULLS" de Victor Pàmies, s'instauren en el llistó més alt que estableix el gremi de Genis de la llàntia que fan acomplir desitjos de felicitat indescriptible.
El que s'ha de fer per ajudar algú a conseguir un somni, és molt senzill. Ho hem demostrat moltes vegades i ja ho sabem fer, entra a VERKAMI, pitja a projectes, cerca la  Roser i llegeix les compensacions originals que pots rebre tan sols per col.laborar.

Morbo de Roser Amills en Miradas 2 TVE (20/12/10) from verkami on Vimeo.

Tant de bo tots els somins s'acomplissin, però aquest és un dels quals-estic segura- es cumplirà.

Comentaris

  1. Moltes gràcies, aquestes papallones volen que dóna gust!!! M'ha fet molta il·lusió, què maco és tot quan es prova l'alegria de compartir de veritat!!!!

    ResponElimina
  2. Sandra, ara ja només queda que algun dia es facin realitat els teus somnis. Et desitjo de tot cor que arribi aviat

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars