NEIX EL PUNT AVUI





Li fem avinent que el pròxim 31 de juliol naixerà al quiosc El Punt Avui i a internet elpuntavui.cat.
L’aliança d’aquestes dues capçaleres històriques té per objectiu superar les dificultats que comporta la crisi econòmica. Volem trobar fórmules imaginatives per sortir-ne reforçats i per això ens ajuntem, amb la decidida voluntat de ser líders de la premsa pensada i feta en català.
Pel que fa a l’edició digital, elpuntavui.cat, ha de saber que l’únic canvi que vostè hi advertirà serà l’aparició del nou nom en el lloc de l’actual. Aquesta modificació no afectarà l’adreça (URL) del web ja que les adreces actuals (www.elpunt.cat i www.avui.cat) redireccionaran el trànsit d’usuaris cap a la nova: si vostè és usuari habitual d’elpunt.cat el conduirà cap a l’edició local que tingui configurada i si ho és de l’avui.cat el portarà a la informació general. El canvi tampoc afectarà cap estructura del web ni el seu registre com a usuari: podrà continuar utilitzant les mateixes claus d’identificació que té actualment.
L’edició impresa del nou diari que veurà la llum el 31 de juliol tindrà més paginació i més opinió que l’actual i la mateixa estructura, a més a més d’incorporar la informació esportiva en una secció que rebrà el nom d’El 9. El 9 Esportiu de Catalunya, per la seva banda, tornarà a vendre’s exclusivament als quioscos a partir del 14 d’agost, data en què també apareixerà a internet el web www.el9.cat.
Si fem aquest pas és perquè estem convençuts que junts serem més forts i podrem oferir més. Volem ser un diari de referència i alhora de proximitat, unint la millor tradició de l’Avui i d’El Punt, i per aconseguir-ho apostarem de manera valenta i decidida en les qüestions d’abast nacional i internacional i, al mateix temps, procurarem reflectir l’actualitat de les nostres comarques, ciutats i pobles com no ho pot fer ningú més.
Hem volgut explicar-li aquestes novetats de primera mà i fer-lo partícip que n’informarem àmpliament en el diari de diumenge, dia 17, perquè confiem que ens continuarà fent costat en el projecte de consolidar un grup de comunicació independent, fort i català no només per la seva llengua, sinó també pels referents.









NOTA: Aquesta notificació és la comunicació que he rebut per part del PUNT, sobre la seva fusió, tanmateix espero que aquesta fusió no representi pérdues de llocs de treball per als seus treballadors. Entenc que no, ja que és la mateixa empresa unint recurssos.

-La fusió de la meva empresa, encara no sabem que comporta.-




Comentaris

  1. Em sap greu la pèrdua de l'Avui, no pas per l'Avui que era ara, sinó pel periòdic que va ser en el seu moment. I de llocs de treball juga-t'hi un peix que se'n perdran malauradament.

    Una abraçada però.

    ResponElimina
  2. Si és aixi seria una putada.
    Una abraçada per tu també, amb quin viatge ens deleitarás enguany?

    ResponElimina
  3. reina mora, aquest any toca país, i amb molt de gust :)

    ResponElimina
  4. Em deleitarás iguali ho saps. jajaja.
    fins aviat.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars