COMFESSIONS






Es el nexe entre els i les que admiro i estimo, em dona la complaença que necessito per no engegar-ho tot a rodar, perquè satisfà la meva voracitat de món.
La única raó que trobo –en aquest moment- com a poeta per l’evolució i la cerca constant, perquè apaivaga la meva solitud encesa, perquè em sou imprescindibles , perquè amb vosaltres he vist les diverses cares de la lluna, m’he impulsat al vol, i també he caigut abrupta als abismes, he plorat dolls d’emocions, i m’he colpit amb els vostres comentaris.
Perquè la immensa majoria m’heu ajudat a sollar, a modelar, i a fer de les meves paraules poemes, i a entendre que a alguns val la pena llegir-los i tot.
Perquè us heu convertit en un hàbit establert en mi.
Per totes aquestes coses, gràcies de cor, per caure de tant en tant al vostre Papallones -ara, 7 arts per 7 vides-.
No puc prometre que un dia no digui prou, ja sabeu de les meves incerteses, però de moment hi sóc, i vosaltres m’ajudeu a ser.
La vostra Sandra.

Comentaris

  1. Sandra, poeta preciosa, si els teus escrits no fossin com un imant per a les persones àvides de bellesa, no ens sentiríem convocats en aquesta casa teva per gaudir dels teus mots. Així que en tot cas és a tu a qui hem de donar les gràcies per tot el que ens regales.
    Amb una cosa estic d'acord amb tu: és gràcies als lectors que els blocs tenen sentit, que es converteixen en una cosa més gran, i entre tots plegats fem possible que aquest món de les lletres i els poemes sigui una miqueta més ric.
    Una forta abraçada, Sandra!

    ResponElimina
  2. Ai Galionar, llàstima de pantalla que em llencaria als teus braços, a veure si a les vacances fem una tarde bloguera ben aviat, que debem ser a cinc minuts.
    Una altra per tu.

    ResponElimina
  3. No fa massa em van dir que allà on un està bé sempre hi torna. Mentre hi siguis, hi passarem, perquè fas crèixer, nodreixes i emociones. Digues-li papallones o com vulguis.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Sandra, això està fet! Quan vulguis i puguem.
    Una nova abraçada!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars