TODAY, SEMPER AMB VÍCTOR SUNYOL.

v i c t or  s u n y o l
L’ombra per a recordar (i aquell fred lent).
Per la crida del temps els ulls abandonen antics miracles un instant i s’encarna allò que potser va dir d’ell mateix algun comte francès: que tots som apòcrifs de nosaltres mateixos.
I, sense ser-hi, en són testimoni.

Poema extret d'aqui.  (Barcelona Review)













"Mestre dels silencis, de les el·lipsis, de les absències latents. Víctor Sunyol és capaç de conjugar magistralment totes les seves facetes al voltant d'una poesia subtilíssima i rica en misteris. Destaca la seva tasca en el món literari com a poeta, rapsoda, investigador, ensenyador, editor o descobridor dels abismes que circulen entre els versos i el no-res. En aquesta nova sessió de SEMPER, Sunyol desgranarà alguns dels secrets al voltant de la creació i descreació d'un poema a través del seu enginy i de la seva humilitat.
Una sessió que no es pot perdre de cap de les maneres per així gaudir novament d'una poderosa experiència poètica i, a la vegada, topar amb un dels autors imprescindibles de la poesia catalana actual".
 
 
 
JAUME C. PONS ALORDA.  

Avui comença la segona fase de la primera edició de SEMPER,  i la veritat es que ja esperava delerosa que arribés el dia, perquè si tenim en compte que en molt poques ocasions podem parlar de poesia, no com un recital on la gent va llegint per torns, i després fas intercanvis d'opinions, sinó., de dubtes, de lectures, a la vegada que descobreixes coses noves  és fascinant. 
Si aquest fet hi afegeixes que tornes a veure als companys de grup, --alguns dels quals ja coneixies i et sents a gust---, t'hi passaries la vida fent cursos. 
Així que  avui a L'HORIGINAL,  VICTOR SUNYOL, a les 9.30 del vespre. 


Comentaris

  1. Hola Sandra,

    Et torno l'abraçada! I parlant d'ahir, aquestes sessions del SEMPER són tot un plaer, especialment per la proximitat amb poetes de pes, en aquest cas en Sunyol. Llàstima que només en quedi una. Caldrà esperonar a l'organització per fer-ne més edicions, no creus? Una abraçada

    ResponElimina
  2. Està molt bé que gaudiu parlant de poesia amb aquaestes trobades. Que siguin tot un èxit...
    Petons,
    M. Roser

    ResponElimina
  3. si que son un plaer! a mi em permet no "avorrir" a ningú!, es fascinant.Potser si que ens caldrà esperonar...
    fins aviat!, I si Roser parlar de poesia durant tres hores, m'ajuda a controlar l'addicció a l'escriptura.
    una abraçada, bonica.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars