LECTURES EN VEU ALTA

Hauria de començar a preparar la presentació de les lectures en veu alta de la biblioteca dels Monjos.
No voldria preparar-me res, massa dens ni feixuc perquè és a les sis als jardins del davant, que estarà ple de nens i nenes jugant després de l'escola, i no sé francament si ningú estarà predisposat a escoltar la Montse, el Ferran, el Bernat, la Marta, el Nico i la Miriam que son en realitat les persones que llegiran.
Així que vaig a fer una mena d'assaig escrivint-lo aquí mateix, que sé que el revisaré abans de divendres.

No rieu, eh! que el vaig a escriure tal i com el llegiré en veu alta.

-Molt Bona tarda, sigueu benvinguts i benvingudes als actes que avui ens proposem per tal d'afegir-nos a la celebració de Sant Jordi, malgrat ja ha hagi passat hem hagut d'adaptar l'acte a l'agenda de la Biblioteca per tal de que tots en puguem gaudir.
Montserrat Roig deia que el plaer més dificil de transmetre és el de llegir, i no puc estar més d'acord perquè un llibre es el pany que fem servir per obrir la porta a un mon íntim on tenim la capacitat de dibuixar-hi els elements que el fan fet a mida a les nostres necessitats.
El recital que començarà tot seguit i que hem anomenat  LECTURES EN VEU ALTA  ha estat organitzat per la Biblioteca amb col.laboració amb el TANGRAM, (associació jove) que en finalitzar oferirà una exhibició de Hip-Hop. 
Lectures en veu alta ha estat confegit amb sis poemes que llegiràn en Ferran, la Montse, el Bernat, la Marta, el Nico i la Miriam, plens d'il.lusió per tots vosaltres i per el qual us e preparta una tria d'aquells poemes que trobo encisadors i oportuns obviant el temari típic que es llegeixen durant aquests dies.
Passaran pels vostres ulls les veus escrites de Josep Piera, Maria Mercè marçal, Eva Font, Joan salvat Papasseit, i la veu escrita de la mateixa Montse Mateu que vol oferir un homenatge intim a Susanna.


Espero no hagi estat massa dens...
aix! us abraço.

Comentaris

  1. Plas,plas,plas!!!
    Ja tens la primera ovació. Em sembla un escrit perfecte per obrir l'acte. Que vaja molt bé!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies bonica meva!, això espero ells ho han preparat amb il.lusió almenys que el nostre públic respecti.
    t'abraço molt fort!.
    :)

    ResponElimina
  3. Sandra , ja m'agradaria participar en aquest acte, llàstima que sigui una mica lluny. Que us vagi molt bé i m'agrada que hi hagi nens i nenes...
    Un petó,
    M. Roser

    ResponElimina
  4. Tant de bo Roser!, gràcies pels ánims i per l'empremta.
    una abraçada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars