TERRITORIS CREATIUS II

De la mateixa manera que sóc capaç d'anar a un debat de joves creadors en art emergent, i dir (quan realment no em tocava, perquè la meva disciplina no es contemplava en aquell moment), i de queixar-me per les poques oportunitats que tenim i que tenen els que intenten subsistir mitjançant la vocació que els impulsa a viure, avui em toca oferir un aplaudiment per aquells que encara lluiten perquè així sigui, malgrat les circunstàncies que envolten el panorama cultural d'aquest pais nostre, el que vull avui és aplaudir l'esforç d'uns quants que es barallen per tal que l'art no mori. Oferir si voleu, una ovació a les iniciatives que s'emprenen des de el camp de Tarragona i concretament des de territoris Creatius apostant pels artistes locals i oferint la possibilitat d'expressar i de crear al lliure albir de la contemporaneitat. 


Em vaig apuntar per error perquè sóc de Barcelona, malgrat tota la meva propietat intel.lectual la tenen ells, però jo només tinc una veu, per oferir, no pas una creació artística que es pugui mostrar en una exposició, és per això que us en faig partíceps d'una oportunitat per als que si podeu, i sabeu fer de l'art una història més enllà de la virtualitat que es perllonga en l'espai. 
Ara, cito el mail on trobareu els enllaços, 
Ai! Aurores Creixeu!

Els Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona han obert una convocatòria per a artistes visuals inscrits a Territoris Creatius que vulguin exposar la seva obra a la Casa de la Generalitat (c. Major, 14). Us n’adjuntem les bases per si us interessa presentar-vos-hi. Com veureu, la convocatòria preveu la selecció de 3 propostes que es podran veure entre maig i setembre de 2011 i que, després, s’intentarà que es moguin per diverses localitats del territori. Els ST es faran càrrec de l’edició i la distribució d’un catàleg conjunt i de les despeses derivades del muntatge i desmuntatge de les exposicions a Tarragona i de les itineràncies.

Aquesta és una de les accions de 2011 que s’han previst en el marc de Territoris Creatius per tal de donar difusió a la tasca dels creadors del Camp de Tarragona. Es tracta d’una acció presencial que se suma a l’activitat de difusió que l’espai web du a terme dia rere dia. Perquè en tingueu algunes dades, el 2010 la pàgina va rebre 76.000 visites i actualment rep una mitjana de 7.800 visites al mes. La difusió dels creadors que hi esteu inscrits es reforça a través del Facebook (www.facebook.com/territoriscreatius) i el Twitter (www.twitter.com/tcreatius) associats a l’espai, que enguany hem volgut potenciar per tal de donar servei igualment als creadors i interessats que ens segueixen, informant de convocatòries, subvencions, premis, ajuts i activitats de formació.




Comentaris

  1. Moltes gràcies, Sandra, per l'article. T'agraïm molt les teves paraules.

    Salutacions cordials.

    Rosa Comes
    Territoris Creatius

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars