CAVADA PELL.

Per als que no han llegit mai a en Roger Costa-Pau, us diré que és un poeta artesà, i minimalista. No pas perquè estalvii esforços sinó perquè concentra al màxim la paraula, la modela, la retalla fins a reduir-la a l'expressió mínima provocant l’expansió contundent del llenguatge, evoca enigmes i els trasllada al paper, permetent al lector apropiar-se’n de la seva paraula, i no em queda cap dubte que així serà el seu proper poemari “CAVADA PELL” que ben segur és la culminació de trenta anys de Poesia, experimentant l’ofici. Cambiar aquest estil per amor a la literatura és potser el que fa a un poeta gran, perquè adapta a l’interlocutor la paraula per tal que sigui el múscul que t’impulsa a bategar.

I si no coneixeu l’Eduard Canimas, és un il·lusionista de notes, que en aquest disc estimula el missatge positiu amb ritmes i sons que despleguen la màgia de la música que és l'única que ens permet abandonar-nos al seu caprici.
El dia 7 d'abril  a les 21 h, es presenta a la Sala Tronos de Tarragona  l'espectacle CAVADA PELL, L’espectacle Cavada pell compila en el seu contingut la saba de gairebé trenta anys dedicats a la poesia; però pel que fa al cas els resultats s’expandeixen en tots els sentits amb l’aportació que hi fa Eduard Canimas. Música, veu i poesia, i poemes i cançons es despleguen en uns espais de diàleg buscats bàsicament per a les suggestions, els contrastos i/o les transfusions d’oxígens i de sangs… Eduard Canimas, en plena vivència d’uns moments de força creativa extraordinària, acaba de publicar el seu tercer disc, Sagrat cor.



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars