CAVADA LA PELL/SAGRAT COR, EDUARD CANIMAS (NOU DISC)

Per als que no han llegit mai a en Roger Costa Pau, us diré que es un poeta artesà, i minimalista. No pas perque estalvii esforços si no perquè concentra el màxim la paraula, la modela, la retalla fins a reduir-la a l'expressió mínima que esclata en ones expansives per deixar un misteri esvanint-se en l'aire i així permetre al lector apropiar-se'n de la reflexió intima de la lectura. 
Evoca enigmes i els trasllada al paper, i per als que no coneixen Eduard Canimas, és un il.lusionista de notes musicals. La màgia de la lletra i a música s'uneix en el disc "CAVADA LA PELL" que es presentà el dia 31 d'octubre a la sala la Planeta.
Si la música és el vehicle que emprem per a viatjar al nostre mon interior, i obrir la porta secreta del somni, la unió d'aquests dos alquimistes converteix el disc "CAVADA LA PELL" en un disc d'una alta qualitat literària i musical.
Es presentà  dins els actes organitzats per la llibreria 22 i la sala la planeta en la
XVIII PROPOSTA DE POESIA JUST MANUEL CASERO 2010, és precisament d'aquest acte d'on pertany la imatge il.lustrativa de l'entrada d'avui. 


poemes i veu: roger costa-pau
veu, guitarra i cançons: eduard canimas
percussions: pau oliver
contrabaix: joan solà-morales
il·luminació: mon bover

PODEU ESCOLTARLO AQUI: MY SPACE D'EDUARD CAMINAS



Comentaris

  1. fLORDEPELL DIU:
    gràcies...
    Date Tuesday, November 9th 2010, 4:01 PM

    per descobrir-me'l...
    i posar en paraules i música... aquest despertar...
    petonets

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars