RECITAL POÈTICO ANIMAL

El proper dijous 4 de març a partir de les 20 hores us convidem a la segona edició del recital de poesía animalista VEUS CONTRA LA BARBÀRIE
Trenta milions d´espècies poblem el planeta conegut… i només una esclavitza la resta. Amb aquesta esclavitut s´esclavitza a si mateixa. Aleshores la poesía ès un arma carregada de present, la veu i la paraula contra la inercia de la brutalitat, contra la mentira heretada, contra qualsevol mena d´atemptat contra la vida, la llibertat i la dignitat de qualsevol animal, humà i no.
Fem que la lírica sigui un parapet. Varies poetesses i poetes interpretaràn, llegiràn, declamaràn, mormuraràn, cridaràn els seus textes per fer de la veu acció, per tal que quelcom més que silenci i llàgrimes denunciïn l´extermini de bilions d´animals que cada any anomenem civilització i estat de benestar.

L´acte es planteja a partir d´una estructura espontània de participació, si vols venir i llegir els teus poemes, contes, textes curts, cançons… et convidem el dijous 4 de març a les 20 hores a l´Ateneu del carrer Topazi cantonada Providència, al barri de Gràcia, a Barcelona.

Comentaris

Entrades populars