PUNTS CARDINALS


Nua, ingràvida, suro en aquesta massa inabastable de temps, just al punt on el rellotge s’atura magnetitzat per
un moment íntim.
Toquen les meves hores, on m'acarono la ferida dins el meu espai.
Només l'aigua tèbia s'escola per les oïdes com un mormol de mar. chill-out de l'oceà.
Així, que s'esllavissin aquestes onades, mentre el vent se m’enduu al nord, més enllà de l'horitzó rere un sol en flama, on d'esquitllentes aflora l'anhel més íntim, i algún  petit acompliment d’una vida efímera a les mans d'un destí cobejós.
Enrere, queda un sud de fites amoroses no assolides, que es despengen del sostre i esbotzo amb cops d’escombra, i que reberveren de glop.
A l’est reposa la capsa de secrets inconfessables i les dedicatòries políticament correctes d’aniversaris infantils, postals on: -set dedicatòries amb les mateixes frases duen  l’ordre invertit, alguna invitació per algun acte de festa major, i punts de llibre, alguns confeccionats pels veritables orfebres de cartró-.
A l’oest, desitjos, de concessió immediata. Aquells capricis que t’omplen un instant per sadollar l'amarg sabor de la pèrdua i per brindar el guany.
Així, suro, nua, ingràvida en un mar de temps mentre deixo que s'endugui aquest cos, meu, com un reflex argentat ,la inèrcia d' un vent que bufa suau, cap al nord. .

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Vols deixar la teva empremta?

Entrades populars